• ryzen_background
   AMD Ryzen Pro Server 1700x
   8 x 3,7 GHz
   32 GB DDR4 RAM
   2 x 120 GB SSD
   or 2 x 1.000 GB SATA
   €49.99
   PER MONTH
   ORDER NOW
  • vserver6_bg
   RENT CHEAP VPS SERVER LINUX OR WINDOWS
   VPS for your start into the Web!
   1 vCore guaranteed
   2 GB RAM guaranteed
   75 GB incl. SSD-Boost
   incl. Plesk Onyx
   from € 4.99
   per month
  • office365_background
  • cloudhosting_bg
   Cloud Storage
   Cloud Backup Workstation
   Cloud Backup Server
  • VPS SERVER S 6.0
  • 1 vCores

  • 2 GB RAM

  • Windows / Linux

  • 500 MBit Flat

  • Geen setup kosten

   Maandelijks contractperiode

  • ROOT SERVER S 2.0
  • 2 vCores

  • 1 x SATA o SSD

  • 8 GB RAM

  • 1.000 MBit Flat

  • Geen setup kosten

   Maandelijks contractperiode

  VPS Server, Root Server en dedicated server van webtropia.com


  Met onze VPS Server-producten bieden we voor Linux vServers en Windows vServers de perfecte oplossing voor hosting met volledige root- en administratorrechten. U ontvangt een virtuele server die u volledig zelf kunt beheren en besturen. Indien gewenst, ontvangt u gratis Admin-Panel Plesk op voorhand geïnstalleerd op uw server. Door de kostentransparante cloudfuncties kunt u op elk moment de prestatie van uw vServer op dag- of maandbasis verhogen of verlagen. De precieze informatie over de vServer cloudfuncties en de kosten ontvangt u bij het betreffende Linux of Windows vServer-product.

  Met de dedicated Server-producten kunt u bij webtropia.com de passende dedicated Server huren voor elke behoefte. Alle dedicated server-producten die we aanbieden, hebben kwalitatief hoogwaardige hardware, een eigen rekencentruminfrastructuur en een uitstekende klantenservice die 24/7 bereikbaar is..

  De rootserver-producten sluiten de openingen tussen een virtuele en dedicated server naadloos. Een zogenaamde rootserver is een server waarvoor de klant volledige root- en administratorrechten krijgt. Daardoor ontvangt u gegarandeerde ressources voor werkgeheugen en CPU-opslag en daarbij ook eigen, dedicated harde schijven. De klant ontvangt de volledige I/O-prestatie van de SATA- of SSD-schijven aangezien ze niet met andere klanten gedeeld moeten worden. Daarenboven is er reeds een hardware-raid met verschillende raid-levels (0, 1, 5 of 10) in de prijs inbegrepen. Door de combinatie van een virtuele en dedicated server hebben we de perfecte mix van uitstekende prestatie en een optimale prijszetting.

  PayPal Logo

  Nu servers betalen met Paypal, wat een van de populairste betalingsmogelijkheden voor uw gehuurde server is. Zodra u een PayPal-account hebt, betaalt u enkel nog met uw e-mailadres en uw wachtwoord. Bij de aanmelding op Paypal vult u eenmalig uw bank- of creditcardgegevens in, daarna betaalt u online of mobiel enkel nog met e-mailadres en wachtwoord – Alles is snel uitgevoerd.

  Paysafecard Logo

  Paysafecard is de populairste en meest beproefde prepaid-aanbieder in Europa. Ook deze manier kunt u uw server gemakkelijk vooraf betalen. Met Paysafecard kunt u zonder bankrekening of kredietkaart online betalen en is eenvoudig en snel verkrijgbaar op elke bekende sites van games, social media & communities, muziek, film & entertainment en vele andere rubrieken. Paysafecards kunnen wereldwijd op 480.000 plaatsen aangekocht worden.

  Sofort

  Server huren en met ClickandBuy betalen. De aanmelding bij ClickandBuy is gratis en kinderspel. U wordt stap voor stap door de registratie geleid en kunt uw aankopen meteen hervatten. Bij betaling in een onlineshop volstaat het, het e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Vanaf uw thuis-PC of uw smartphone kunt u met enkele klikken uw lievelingsaanbiedingen kopen. Meer over ClickandBuy vindt u hier

  In overeenstemming met de richtlijn 2006/112/EG in de gewijzigde versie kunnen de prijzen vanaf 1/1/2015 variëren afhankelijk van het land van de woonplaats van de klant. (de prijzen in de offertes zijn prijzen inclusief btw voor de Bondsrepubliek Duitsland). Als je niet in Duitsland woonplaats, zijn de prijzen begrepen net.