• CLOUD VPS S
  • 4 vCores

  • 8 GB RAM

  • 75 GB NVMe

  • 1.000 MBit Verbinding

  • Geen setup kosten

   Maandelijks contractperiode

  • VIRTUAL DEDICATED SERVER S
  • 6 vCores

  • 1 x 960 GB SSD

  • 16 GB RAM

  • 1.000 MBit Verbinding

  • Geen setup kosten

   Maandelijks contractperiode

  VPS Server, Root Server en dedicated server van webtropia.com


  Met onze VPS Server-producten bieden we voor Linux vServers en Windows vServers de perfecte oplossing voor hosting met volledige root- en administratorrechten. U ontvangt een virtuele server die u volledig zelf kunt beheren en besturen. Op verzoek kunt u het beheerpaneel Plesk Obsidian vooraf op uw vServer laten installeren.. Door de kostentransparante cloudfuncties kunt u op elk moment de prestatie van uw vServer op dag- of maandbasis verhogen of verlagen. De precieze informatie over de vServer cloudfuncties en de kosten ontvangt u bij het betreffende Linux of Windows vServer-product.

  Met de dedicated Server-producten kunt u bij webtropia.com de passende dedicated Server huren voor elke behoefte. Alle dedicated server-producten die we aanbieden, hebben kwalitatief hoogwaardige hardware, een eigen rekencentruminfrastructuur en een uitstekende klantenservice die 24/7 bereikbaar is..

  De rootserver-producten sluiten de openingen tussen een virtuele en dedicated server naadloos. Een zogenaamde rootserver is een server waarvoor de klant volledige root- en administratorrechten krijgt. Daardoor ontvangt u gegarandeerde ressources voor werkgeheugen en CPU-opslag en daarbij ook eigen, dedicated harde schijven. De klant ontvangt de volledige I/O-prestatie van de SATA- of SSD-schijven aangezien ze niet met andere klanten gedeeld moeten worden. Daarenboven is er reeds een hardware-raid met verschillende raid-levels (0, 1, 5 of 10) in de prijs inbegrepen. Door de combinatie van een virtuele en dedicated server hebben we de perfecte mix van uitstekende prestatie en een optimale prijszetting.

  PayPal Logo

  Nu servers betalen met Paypal, wat een van de populairste betalingsmogelijkheden voor uw gehuurde server is. Zodra u een PayPal-account hebt, betaalt u enkel nog met uw e-mailadres en uw wachtwoord. Bij de aanmelding op Paypal vult u eenmalig uw bank- of creditcardgegevens in, daarna betaalt u online of mobiel enkel nog met e-mailadres en wachtwoord – Alles is snel uitgevoerd.

  Paysafecard Logo

  Paysafecard is de populairste en meest beproefde prepaid-aanbieder in Europa. Ook deze manier kunt u uw server gemakkelijk vooraf betalen. Met Paysafecard kunt u zonder bankrekening of kredietkaart online betalen en is eenvoudig en snel verkrijgbaar op elke bekende sites van games, social media & communities, muziek, film & entertainment en vele andere rubrieken. Paysafecards kunnen wereldwijd op 480.000 plaatsen aangekocht worden.

  Klarna

  Con il bonifico IMMEDIATO il pagamento online del vostro servizio sarà più facile che mai! Dovrete semplicemente utilizzare i vostri dati bancari online e sarete reindirizzati su pagine sicure. Il vostro ordine verrà inviato immediatamente dopo la conferma della transazione. Approfittate del bonifico immediato per una pronta consegna del vostro server.

  In overeenstemming met de richtlijn 2006/112/EG in de gewijzigde versie kunnen de prijzen vanaf 1/1/2015 variëren afhankelijk van het land van de woonplaats van de klant. (de prijzen in de offertes zijn prijzen inclusief btw voor de Bondsrepubliek Duitsland). Als je niet in Duitsland woonplaats, zijn de prijzen begrepen net.